Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Urban Elixir, yogadag

april 22, 2023 @ 09:00 - 16:00

995SEK

Våren är i antågande, ljuset är tillbaka och naturen är på väg att bryta igenom snötäcket som fortfarande ligger kvar som ett sista minne av vintern. Naturer rör sig i cykler. Den vilar, växer och sprudlar, står stilla ett tag och bara existerar, för att sedan åter igen dra sig tillbaka för vila. Denna hektiska värld vi lever i är det viktigt att påminna oss om att pausa, stanna upp och ta tid att ge näring till kropp, sinne och själ. Precis som naturen.

Efter förra årets succé har vi nu glädjen att presentera vår nästa yoga-super-boost-dag, Urban Elixir med oss. 22 April. Under denna dag blir du erbjuden att ta ett kliv ut ur ditt hektiska liv för ett ögonblick och njuta av en all-inclusive yogadag som erbjuder en injektion av kraft, njutning och glädje och tid till att bara vara, pausa, och lyssna. Här kommer vi röra kroppen genom fysiska, kraftfulla flöden för att hitta närvaro, styrka och kontakt till det som är viktigt och levande. Under dagen erbjuds du även lugnare stunder för avslappning och återhämtning. Och, däremellan en Barre-fitness inspirerad klass som lämnar dig med en glödande och sprudlande känsla i kroppen.

Kom, skaka, vibrera till skön musik! Vi väcker alla våra sinnen i full extas. Det här är en dag som lockar fram 100% elixir för livet, där vi sammanför kropp och sinne. Vågar du?

Vi håller till på 3:e långgatan, Göteborg. En underbar plats att yoga och mötas som man inte får missa!

Dagen innehåller 6 timmar yoga med Mariell och Caroline. Vinyasa, Soft flow, Pranayama, Yin och Jane Fonda-style klass. Mumsiga goodie-bags !

Detta ingår inte: yogamatta, lunch/snack. Investering 995kr/pers. Early bird 895kr/pers. tom 28 Mars OBS! Begränsat antal platser. Boka redan idag!

Biljetten är ej återbetalningsbar. Får du förhinder och måste avboka, går det bra att överlåta din plats till någon annan som kan delta.

Details

Date:
april 22, 2023
Time:
09:00 - 16:00
Cost:
995SEK
Website:
yogiflow.se/bokamera.se/book

Organizer

Mariell Ehlin och Caroline M. Smith

Venue

Amoeba Creative Hub
3:e Långgatan
Göteborg, 41303 Sverige
+ Google Map