Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Höst retreat, 1-dags yogaevent i Tromsø

oktober 14, 2023 @ 09:00 - 17:00

NOK1150

Välkommen till en dag i höstens guldsprakande tecken. Denna årstid, då naturen exploderar i färg och prakt från grönt till gult, rött och orange, representerar övergången från sommarens expansiva ljus till vinterns omslutande och stilla mörker.

Ordet ”höst” betyder ursprungligen ”skörd” och härstammar från orden ”hösta” och ”inhösta” vilket i sin tur betyder ”att samla in”. Så detta är en tid då vi uppmuntras av naturen att skörda det vi tidigare sått, i vår yoga praktik och i livet i stort. Att vända uppmärksamheten inåt, släppa taget om det som varit, att låta den höga och friska höstluften inspirera kommande månader.

Dagen innehåller energigivande yogaklasser, pranayama/meditation, inspirerande föreläsningar som ger möjlighet att varva ner och njuta av ”egen-tid” i både rörelse och stillhet. En möjlighet att mötas, dela, inspirera och låtas inspireras. Med den bästa utsikten i stan!

Dessutom ingår även unika erbjudanden från lokala butiker. Alla nivåer välkomna – lämplig för nybörjare såväl som mer avancerade yogis.

Details

Date:
oktober 14, 2023
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
NOK1150
Website:
https://yogiflow.bokamera.se/book

Organizer

Mariell Ehlin
Email
mariell@yogiflow.se
View Organizer Website

Venue

Tromsø Havn Prostneset
Samuel Arnesens gate 5
Tromsø, Tromsø 9008 Norge
+ Google Map
View Venue Website