Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Urban Elixir med Mariell & Caroline, 27 april

april 27 @ 09:00 - 16:00

1150sek

Våren är i antågande, ljuset är tillbaka och naturen är på väg att bryta igenom snötäcket som fortfarande ligger kvar som ett sista minne av vintern. Naturen rör sig i cykler. Den vilar, växer och sprudlar, står stilla ett tag och bara existerar, för att sedan åter igen dra sig tillbaka för vila. Denna hektiska och utmanande värld vi lever i är det viktigt att påminna oss om att pausa, stanna upp och ta tid att ge riklig näring till kropp, sinne och själ. Precis som naturen. Allt för att finna en klarare riktning framåt i det som behöver förändras och vara mer med genom styrka och avslappning.

Jag och Caroline är tillbaka med vårens boost-dag, Urban Elixir 27 April. Under denna dag blir du erbjuden att ta ett kliv ut ur din vardag för ett ögonblick och njuta av en all-inclusive yoga- rörelse och avslappnings dag som erbjuder en injektion av kraft och glädje, men även tid till att bara vara, pausa, och lyssna. Här kommer vi röra kroppen genom fysiska, kraftfulla flöden för att hitta närvaro, styrka och kontakt till det som är viktigt och levande. Under dagen kommer vi göra en resa genom olika lager av kroppen från mer fysiska upplevelser till avslappning och återhämtning.

Vi gästas även av träningsexperten Marcus Evaldsson, Crossfit Head Coach och en av skaparna bakom Crossfit Göta, en CrossFit box som drivs av glädje, gemenskap och inspiration. Marcus  engagemang och passion för hälsa och fitness har under åren inspirerat tusentals människor! Han en fena på att skapa en miljö där människor trivs och känner sig trygga att utvecklas både fysiskt och mentalt.  I denna klass kommer du få lära dig grunderna i Crossfit och känna på effektiviteten i träningen, och hur jobbigt och roligt det kan vara att träna Crossfit!

Idag lockar vi fram vårt 100% elixir för livet, sammanför kropp och sinne!

Välkommen!

Caroline och Mariell

Detta ingår:
– 6 timmar yoga med Mariell och Caroline.
– Vinyasa flow
– Yin flow
– Meditation
– Föreläsning
– Crossfit
– Härliga goodie-bags
– Hälso-inspirerad vegan/vegetarisk lunch

Du behöver:
– Extra filt/sockar/tröja om det blir kallt.

Investering:
1300 kr,  EARLY BIRD t.o.m 3 mars  1150 kr.

Boka här >>

Biljetten är EJ återbetalningsbar. Får du förhinder och måste avboka, går det bra att överlåta din plats till någon annan som kan delta.

Detaljer

Datum:
april 27
Tid:
09:00 - 16:00
Kostnad:
1150sek
Webbplats:
https://yogiflow.bokamera.se/book

Arrangör

Mariell Ehlin och Caroline M. Smith

Plats

auktionsverket kulturarena
Tredje Långgatan 9
Göteborg, 41303 Sverige
+ Google Map
Telefon
031-309 52 80
Visa Plats-webbplats